Traprenovatie

Traprenovatie van Trap Make-over

Met een traprenovatie van Trap Make-over geeft u uw trap een nieuw leven.  U denkt er misschien niet altijd over na, maar uw trap is misschien wel het meest gebruikte onderdeel van uw woning. U gebruikt uw trap waarschijnlijk elke dag, en niet een keer, maar minstens twee keer op een dag. Zo kan het gebeuren dat, na verloop van tijd uw trap aan een onderhoudsbeurt toe is, of nog erger, dat deze door intensief gebruik en de tand des tijds versleten is geraakt. Wat zijn dan uw opties?

U kunt de trap opnieuw laten bekleden met bijvoorbeeld vloerbedekking of zeil, maar daarmee ziet de trap er misschien wel beter uit, maar de slijtage ( en het bijbehorende piepen en/of kraken ) wordt er niet minder door.

U zou de trap compleet kunnen laten vervangen, maar dit is enerzijds een kostbare investering en anderzijds is het niet altijd mogelijk. Bijvoorbeeld omdat u in een huurwoning leeft.

Wat misschien wel het beste alternatief is, is uw trap te laten renoveren. Wij van Trap Make-over traprenovatie Zeeland zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige traprenovaties. In 1 dag wordt uw trap vakkundig gerenoveerd en kunt u er weer minstens 10 jaar mee door. Wij geven zelfs deze 10 jaar garantie op onze traprenovatie. Dit vind u nergens anders.

 

Waarom zou u een traprenovatie laten doen?

De kwaliteit van een traprenovatie van Trap Make-over traprenovatie Zeeland is ongekend goed. Wij maken derhalve alleen maar gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en wij zijn pas tevreden als u, als klant, tevreden bent.

Daarnaast is een traprenovatie stukken goedkoper dan een nieuwe trap laten plaatsen, en beleeft u er minstens even veel plezier aan.

Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of ons contactformulier, en we komen indien gewenst ook graag bij u langs om uw vragen te beantwoorden.

Contact informatie

Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.
Wij zijn werkzaam in geheel Zuid-West Nederland. In andere delen van Nederland is in overleg traprenovatie mogelijk.

Misschien hebben wij uw vraag al eens gehad en kunt u het antwoord ook op onze website vinden. Klik hier voor de antwoorden op veelgestelde vragen.

Wilt u meer informatie?

U kunt ons bereiken op het volgende adres:

TRAP MAKE-OVER traprenovatie
Noordstraat 13
4693 CD Poortvliet
KvK 22063478

Telefoon: +31 (0) 166 612 062
Mobiel: +31 (0)6 53 55 42 33
Email: info@trapmakeover.nl
WhatsApp: klik hier.

Contact informatie

Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.
Traprenovatie Zeeland is werkzaam in geheel Zuid-West Nederland. In andere delen van Nederland is in overleg traprenovatie mogelijk.

Wilt u meer informatie?

U kunt ons bereiken op het volgende adres:

TRAP MAKE-OVER Traprenovatie Zeeland
Noordstraat 13
4693 CD Poortvliet
KvK 22063478

Telefoon: +31 (0) 166 612 062
Mobiel: +31 (0)6 53 55 42 33
Email: info@trapmakeover.nl
WhatsApp: klik hier.